Over mij

Ik ben Nicole van Rut, ik ben geboren in 1985, ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Hoe werd ik trauma en angst coach en startte ik mijn eigen praktijk?
Heel eerlijk? Ik ben hier vanzelf in gerold en gegroeid. Vanaf mijn puberteit heb ik te maken gehad met traumatische ervaringen, die mij getekend hebben en gevormd tot de persoon die ik nu ben. Er waren veel hobbels en obstakels, ik zat vaak niet lekker in mijn vel en had met regelmaat lichamelijke klachten die ik niet direct kon plaatsen. Ik ben rond mijn 20e in therapie gegaan en daar heb ik ontzettend veel over mezelf geleerd en heel veel kunnen verwerken. Ik had nooit gedacht dat ik van die nare gevoelens af kon komen, maar niets was minder waar! Ik ben altijd blijven geloven dat ik erdoor heen zou komen. Hierbij kreeg ik veel steun van mijn partner waardoor ik alle tijd kreeg om mijn eigen trauma’s aan te pakken. Op en af ging ik door, ik belandde nog in een zware burn out en pas rond mijn 35e dacht ik, ja nu kan ik dit boek gaan sluiten! Het heeft mij veel doorzettingsvermogen gekost maar het was me gelukt! Ik klom weer op en opende mijn eigen praktijk aan huis in 2019.
Zelf heb ik dus veel geleerd en bereikt de afgelopen jaren, dit vooral gericht op mijn eigen handelen, denken, doen en laten. Vele vragen zijn beantwoord en emoties zijn verwerkt, mede door het volgen van adem en IEMT therapie, de cursus communicatie & zelfbewustwording en de verwerking van seksueel misbruik. Daarom besloot ik om mezelf hierin te specialiseren, opleidingen te volgen en als ervaringsdeskundige en Trauma & Angst coach aan de slag te gaan.

Dat ik mijn trauma’s heb verwerkt wil natuurlijk niet zeggen dat het daarna altijd maar oké is of ik altijd gelukkig ben. Er gebeuren soms dingen in het leven die minder fijn zijn, maar ik ben mij daar heel bewust van waardoor ik hier goed mee om kan gaan en hulp kan vragen als ik die nodig heb!
Werken met mensen is mijn passie; ik vind het heerlijk om te zien wanneer mensen door de therapie die ik geef hun trauma’s kunnen verwerken, hoe ze gaan groeien en hun doelen bereiken. Dat ik hierin mijn steentje in mag bijdragen voelt geweldig!
Ik zal altijd mijn volledige toewijding geven en mij zo goed mogelijk inzetten om anderen te helpen. Waarom? Omdat ik zelf heb mogen voelen hoe het is als je de juiste hulp krijgt.

Als je een vrijblijvend intakegesprek wilt kan je contact met mij opnemen via mijn contactformulier.

 

Puur Coaching: coaching vanuit puurheid